Diensten

Schoon Werkt biedt schoonmaak aan voor zowel zakelijke als particuliere partners. Daarnaast zijn we een erkend SBB Leerbedrijf en begeleiden we graag mensen die interesse hebben in het vak.

Zakelijk
Particulier
Begeleiding

Zakelijk

Zakelijke schoonmaak

Schoon Werkt biedt schoonmaak voor alle zakelijke partners, groot en klein. Heb je bijvoorbeeld een kantoor- of horecapand dat structureel schoongemaakt moet worden? We willen je hier graag bij van dienst zijn. We kunnen veel verschillende soorten panden schoonmaken, neem gerust contact op voor meer informatie.

Tarieven

Het tarief voor zakelijke schoonmaak verschilt per bedrijf en pand. Over het algemeen ligt het uurtarief rond de €25. Dit kan hoger of lager zijn, afhankelijk van de aard van de werkzaamheden en de benodigde inspanning.

Onze tarieven zijn volledig transparant. Jij krijgt als opdrachtgever een volledig overzicht van het tarief en waar alle kosten voor bedoeld zijn. Zo heb jij volledig inzicht in wat je kwijt bent, waar dat heen gaat en wat de schoonmaker ontvangt.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijfspand? Neem contact met ons op, dan kijken we samen wat we voor je kunnen betekenen!

Particulier

Particuliere schoonmaak

Naast zakelijke schoonmaak, bieden wij ook schoonmaak aan bij particulieren. Zo kunnen we in huis schoonmaken, op de momenten dat het jou het beste uitkomt. We helpen je graag, neem gerust contact met ons op!

Tarieven

Het tarief voor schoonmaak bij particulieren ligt gemiddeld rond de €21, afhankelijk van de benodigde werkzaamheden en inspanning.

De tarieven bij Schoon Werkt zijn volledig transparant en inzichtelijk voor jou als klant. Je ontvangt een volledig overzicht van alle gemaakte kosten en tarieven. Zo ben jij op de hoogte van waar je geld heengaat en wat de schoonmaker hiervan ontvangt.

Ben je op zoek naar een geschikte schoonmaker voor in huis? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op, we helpen je graag.

Begeleiding

Interesse in de schoonmaakwereld?

Als erkend SBB Leerbedrijf, begeleiden we bij Schoon Werkt graag leergierige mensen die interesse hebben in de schoonmaak. Het maakt niet uit in hoeverre je ervaring hebt, je kunt bij ons terecht om het vak te leren.

Ook als je niet veel geluk hebt gehad op de arbeidsmarkt, maar wel graag iets wilt leren, ben je bij ons welkom. Je loopt bij ons mee met de beste schoonmakers en zij leren je de kneepjes van het vak. Samen met de begeleiding van een ervaren schoonmaker, kun jij je SVS-diploma halen! Hierna kun je in overleg bij ons terecht, of kun je met een diploma op zak de arbeidsmarkt op!

Tarieven

Schoonmaken bij Schoon Werkt is leuk en veelzijdig. Je werkt met leuke collega’s in een fijne werksfeer. Lees ook eens over de ervaringen van onze schoonmakers, ontmoet ons team!

Schoonmaken is een vak en dat willen we aan iedereen leren die hier nieuwsgierig naar is. Interesse? Neem contact met ons op, dan kijken we samen wat we voor elkaar kunnen betekenen!